Program stranih jezika za djecu


Program učenja Animator namijenjen je djeci od 5 do 15 godinastarosti. Učenje i komunikacija povode se spontano, u razgovoru, kroz slušanje i gledanje, na prirodan i zanimljiv način. Takvim jepristupom cilj polaznicima ponuditi opušteno, lako i zabavno učenje, bez prisile, ocjenjivanja ili formalnog vrednovanja napretka. Kroz tu spontanost djeca uče radomotivirana vlastitom željom za usvajanjem novih znanja, a upravo im kreativni pristup programaAnimatordopušta izražavanje vlastitih želja i oblikovanje procesa učenja sasvim po njihovim potrebama.

Kroz igru, animirane i interaktivne likove djeci je učenje prikazano kroz zabavnu stranu. Na putovanju i učenju krozprogramAnimator aktivno sudjeluju i roditelji. Roditelji pružaju suradnju, podršku, ali mogu po potrebi i aktivno sudjelovati u ponuđenim radionicama, provedbi zadataka ili vježbama komunikacije. Svaki polaznik i sat učenja individualizirani su i prilagođeni željama i potrebama učenika, pri čemu se vodi briga o praćenju početnog plana i ostvarivanju dogovorenih ciljeva. Roditelji i/ili učenici biraju vrijeme koje ima najbolje odgovara za učenje te način na koji žele provesti određeni sat.

Učenjem dijeterazvija pozitivan stavisamopouzdanje teuspješno usvaja nova znanja i vještine neophodne za budućnost. U Animatorusmoo svemu vodili brigu!

Predavači


Božana Topić

Po zanimanju je ekonomski tehničar. Predsjednica je udruge Animator što znači da je najglasnija od ostale ekipe. Proaktivna je, kreativna i uvijek spremna na nove izazove. Najviše uživa u društvu s djecom jer joj oni, vjerojatno zbog smiješne frizure, poklanjaju svoj osmijeh i povjerenje. Slobodno vrijeme provodi u prirodi, šetnjama ili u druženju s prijateljima.

Ivana Buhač

Po zanimanju je profesorica engleskog i hrvatskogjezika. Ima veliko iskustvo u organizaciji različitih događaja i uživa u tome. Voli raditi i družiti se s prijateljima, gledati filmove, biti u prirodi i okružena pozitivnim ljudima koji je čine sretnijom i bogatijom.

Silvija Kraljević

Po zanimanju je organizatorica, slastičarka, kuharica, marketing mag i mnogo toga. U udruzi Animator djeluje kaopredavač online nastave gdje malene, ali i one veće, uči da misle glavom i koriste ruke - točnije da budu kreativni. Odlučna je, snažna i pozitivna. Ne voli biti u prvom planu, ali kako ne može mirovati, onda mora.

Kristina Rezić

Po zanimanju je profesorica njemačkog jezika, voli djecu, životinje i sladoled od vanilije. U slobodno vrijeme izrađujerukotvorine od svakakvih materijala i oblika koristeći se raznim alatima jer joj nije problem 'zasukati rukave'. Kao dijete je voljela igrati 'gume', a danas uživa u tome da s djecom provodi vrijeme i prenosi im znanje koje će im u budućnosti biti od velike koristi. U udruzi Animator aktivna je predavačica i organizatorica dodatnih programa i radionica.