Animator
Animator je udruga osnovana s ciljem poticanja zanimanja za likovne, dramskei glazbene umjetnosti te za strane jezike. U potrazi za novim i zanimljivim načinima učenja koji se razlikuju od standardnih okvira i očekivanja, kolektiv udruge Animator vođen je željama za promjenama. Promjene u Animatoru podrazumijevaju ne samo pobuđivanje strasti za novim i drugačijim, nego i rast i razvoj u pozitivnom društvenom ozračju.

Potkovani formalnim znanjem i stečenim iskustvom, predavači udruge Animator nude programe učenja stranih jezika kroz radionice, aktivnosti u prirodi, upoznavanje i promicanje kulture i običaja, ali i korištenjem svih ponuđenih online alata i aplikacija.Predavači


Božana Topić

Po zanimanju je ekonomski tehničar. Predsjednica je udruge Animator što znači da je najglasnija od ostale ekipe. Proaktivna je, kreativna i uvijek spremna na nove izazove. Najviše uživa u društvu s djecom jer joj oni, vjerojatno zbog smiješne frizure, poklanjaju svoj osmijeh i povjerenje. Slobodno vrijeme provodi u prirodi, šetnjama ili u druženju s prijateljima.

Ivana Buhač

Po zanimanju je profesorica engleskog i hrvatskogjezika. Ima veliko iskustvo u organizaciji različitih događaja i uživa u tome. Voli raditi i družiti se s prijateljima, gledati filmove, biti u prirodi i okružena pozitivnim ljudima koji je čine sretnijom i bogatijom.

Silvija Kraljević

Po zanimanju je organizatorica, slastičarka, kuharica, marketing mag i mnogo toga. U udruzi Animator djeluje kaopredavač online nastave gdje malene, ali i one veće, uči da misle glavom i koriste ruke - točnije da budu kreativni. Odlučna je, snažna i pozitivna. Ne voli biti u prvom planu, ali kako ne može mirovati, onda mora.

Kristina Rezić

Po zanimanju je profesorica njemačkog jezika, voli djecu, životinje i sladoled od vanilije. U slobodno vrijeme izrađujerukotvorine od svakakvih materijala i oblika koristeći se raznim alatima jer joj nije problem 'zasukati rukave'. Kao dijete je voljela igrati 'gume', a danas uživa u tome da s djecom provodi vrijeme i prenosi im znanje koje će im u budućnosti biti od velike koristi. U udruzi Animator aktivna je predavačica i organizatorica dodatnih programa i radionica.

Organizacija


Božana Topić

voditeljica programa

Silvija Kraljević

suradnik

Katarina Marijanović

koordinatorica

Maja Smolić

edukacijski rehabilitator