Tečajevi


Njemački jezik za odrasle

Program učenja njemačkog jezika za odrasle nudi tečajeve njemačkog jezika za sve razine znanja, od početnika do onih koji već imaju neko predznanje i žele ga unaprijediti. Naglasak se stavlja na konverzaciju o raznim temama povezanim sa svakodnevnim životom,sportom, glazbom, poslovnim obavezama i sl., a sve to mora ići i uz malo gramatike, slušanja i pisanja kako bi polaznici uspješno savladali znanje njemačkog jezika i koristili se njime bez ograničenja, srama ili bilo kakvih prepreka.

Engleski jezik za odrasle

Program učenja engleskog jezika za odrasle nudi tečajeve engleskog jezika za sve razine znanja, od početnika do onih koji već imaju neko znanje i žele ga unaprijediti. Naglasak se stavlja na konverzaciju o raznim temama povezanim sa svakodnevnim životom, sportom, glazbom, poslovnim obavezamai sl., asve to mora ići i uz malo gramatike, slušanja i pisanja kako bi polaznici uspješno savladali znanje engleskog jezika i koristili se njime bez ograničenja, srama ili bilo kakvih prepreka.Nastava se izvodi u grupama do najviše 8 polaznika, tako da je omogućen individualni pristup svakom polazniku. Tečajevi se organiziraju u popodnevnim satima i vrijeme izvođenja nastave prilagođava se potrebama polaznika.

Poslovni engleski jezik

S obzirom na to da je poznavanje stranih jezika jedan od glavnih preduvjeta za uspješno poslovanje, za one koji žele unaprijediti svoje znanje engleskog jezika u poslovnom smislu održavamo tečajeve poslovnog engleskog jezika prilagođene potrebama polaznika. Svaki se tečaj može personalizirati ovisno o tematici koja vam je potrebna ili specifičnim zahtjevima u datom trenutku.

Privatni sati

Ukoliko vam iz bilo kojeg razloga ne odgovara nastava stranih jezika u grupama (možda trebatepoboljšatigramatiku, pisanje ili je želja samo razgovor), u ponudi su i individualni sati gdje je cjelokupni program prilagođen željama i potrebama polaznika. Vrijeme izvođenja nastave također se prilagođava potrebama polaznika.

Predavači


Božana Topić

Po zanimanju je ekonomski tehničar. Predsjednica je udruzi Animator što znači da je najglasnija od ostale ekipe. Proaktivna je, kreativna i uvijek spremna na nove izazove. Najviše uživa u društvu s djecom jer joj oni, vjerojatno zbog smiješne frizure, daju svoj osmijeh i povjerenje. Slobodno vrijeme provodi u prirodi, šetnjama ili u druženju s prijateljima.

Ivana Buhač

Po zanimanju je profesorica engleskog i hrvatskog. Ima veliko iskustvo u organizaciji različitih događaja i uživa u tome. Voli raditi i družiti se s prijateljima, gledati filmove, biti u prirodi i okružena pozitivnim ljudima koji je čine sretnijom i bogatijom.

Silvija Kraljević

Po zanimanju je organizatorica, slastičarka, kuharica, marketing mag i mnogo toga. U udruzi Animator je predavač online nastave gdje malene, ali i one veće, uči da misle glavom i koriste ruke - točnije da budu kreativni. Odlučna je, snažna, pozitivna. Ne voli biti u prvom planu, ali ne može mirovati, pa mora.

Kristina Rezić

Po zanimanju profesorica njemačkog jezika, voli djecu, životinje i sladoled od vanilije. Slobodno vrijeme proizvodi rukotvorine od svakakvih materijala i oblika koristeći se raznim alatima jer joj nije problem 'zasukati rukave'. Kao dijete je voljela igrati 'gume' a danas uživa u tome, da s djecom provodi vrijeme i prenosi im znanje koje će im u budućnosti biti od velike koristi. U udruzi Animator je aktivna predavačica i organizatorica dodatnih programa i radionica.