Otvorene prijave za kreativnu ljetnu radionicu 'Zabavator'


Udruga Animator poziva djecu uzrasta od 8 do 12 godina da se prijave na kreativnu ljetnu radionicu njemačkog jezika - Zabavator koja će se održati od 27. lipnja do 2. srpnja u Širokom Brijegu. Uz odlične predavače djeca će drugačijim pristupom, kroz edukativnu igru i kreativne vještine, spontano usvojiti osnove Njemačkog jezika.

Zainteresirani roditelji mogu prijaviti svoju djecu na e-mail: info@animator.ba, najkasnije do petka 17. lipnja 2022. U poruci trebaju navesti ime i prezime djeteta, uzrast i kontakt telefon. Broj prijava je ograničen. Rezultat prve ljetne kreativne radionice njemačkog jezika Zabavator, održane 2021. godine, jeste TV dnevnik koji možete pogledati ovdje.Podsjećamo, Animator je udruga osnovana s ciljem poticanja zanimanja za likovne, dramske i glazbene umjetnosti te za strane jezike. U potrazi za novim i zanimljivim načinima učenja koji se razlikuju od standardnih okvira i očekivanja, kolektiv udruge Animator vođen je željama za promjenama. Više informacija o njihovom radu potražite na službenim stranicama www.animator.ba ili na društvenim mrežama.Predavači


Božana Topić

Po zanimanju je ekonomski tehničar. Predsjednica je udruzi Animator što znači da je najglasnija od ostale ekipe. Proaktivna je, kreativna i uvijek spremna na nove izazove. Najviše uživa u društvu s djecom jer joj oni, vjerojatno zbog smiješne frizure, daju svoj osmijeh i povjerenje. Slobodno vrijeme provodi u prirodi, šetnjama ili u druženju s prijateljima.

Kristina Rezić

Po zanimanju profesorica njemačkog jezika, voli djecu, životinje i sladoled od vanilije. Slobodno vrijeme proizvodi rukotvorine od svakakvih materijala i oblika koristeći se raznim alatima jer joj nije problem 'zasukati rukave'. Kao dijete je voljela igrati 'gume' a danas uživa u tome, da s djecom provodi vrijeme i prenosi im znanje koje će im u budućnosti biti od velike koristi. U udruzi Animator je aktivna predavačica i organizatorica dodatnih programa i radionica.